... nervepirrende med et driv uten like, noe som gjør den umulig å legge fra seg før siste side er lest

Sven Gjeruldsen, Tvedestrandposten

Sidsel Dalen - Nødhjelp

Når en hemmelig agent fra MI6 blir funnet i Akerselva med avkappet hode, betyr det ikke bare at et drap må etterforskes. Det makabre funnet leder til at en gigantskandale blir avdekket i det norske forsvaret.

Mia Mikkelsen ruller opp saken. Som journalist er hun på sporet av ulovlig våpensalg, men hun får lite informasjon av hensyn til «Rikets sikkerhet». Det løser seg når hun blir spesialrådgiver i Forsvarsdepartementet – hun får sjansen til å jobbe undercover.

Møt Tommy, den traumatiserte eks-kommandosoldaten, den slu statssekretæren Georg Hesse og Mias stedatter Søs, som har havnet på kjøret etter en stygg voldtekt.

Nødhjelp er en ny Sidsel Dalen-thriller om storpolitikk, pengemakt og personlige dramaer. Vi er i et Norge på randen av en krigsoperasjon for å sikre interessene til oljebransjen, med alt som hører med av offisiell propaganda, bedrag og politisk spill. Nødhjelp er en intens og drivende pageturner.

Bestilling av signerte Sidsel Dalen bøker

Nedenfor kan du bestille inbundene og signerte utgaver av bøkene. Frakt på kr 79,- tilkommer uansett antall bøker som bestilles. Bøkene sendes vanligvis i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Close Menu