Sidsel Dalen har skrevet en underholdende bok som beviser at hun som thrillerforfatter har havnet på rett hylle

Torbjørn Ekelund, Dagbladet

Dødelige Dråper

I den hardkokte spenningsromanen Dødelige dråper møter vi for første gang Mia Mikkelsen, en mislykket norsk journalist som flytter til Rio for å skrive om nordmenns kamp om kontrakter rundt det største oljefunnet i moderne historie. Her treffer hun på oljemannen Frank Høegh og vikles inn i både korrupsjon og miljøkriminalitet.

Forskjellen mellom fattig og rik i Rio de Janeiro sjokkerte Dalen under hennes opphold der, og var en viktig drivkraft i arbeidet med Dødelige dråper. Her møter vi forskjellige karakterer og folkegrupper som direkte og indirekte rammes av oljenæringen. Blant disse finner vi urfolk i Amazonas og hushjelper i Rio som må passe overklassens barn sju dager i uka, mens dere egne unger er alene hjemme i slummen. Det er ikke mulig å holde virkeligheten på avstand i Rio: Setter man seg ned ved en kiosk på den livlige stranda, tar det ikke lang tid før man kommer i prat med folk. Dalen ble kjent med en gategutt på 12 år, som solgte sukkertøy og kokain for å overleve – som ble inspirasjon til karakteren Romulo.

 Boom i Brasil

En norsk milliardær kjøper oljefelt i Amazonas. En toppleder får sjansen til å tjene seg styrtrik.En National Geographic-fotograf blir likvidert. En gategutt selger sukkertøy og kokain for å overleve. En hushjelp trenger penger til tomografi for å redde sin hjerneskadde sønn. En underbetalt politimann tar ekstrajobb som leiemorder. En mislykket journalist øyner sitt livs skup.

Altfor mye står på spill. Noen må dø.

“Dødelige dråper” er en frekk, underholdende, actionpreget og fargesterk thriller om korrupsjon og organisert kriminalitet, kjærlighet og karriere, politikk og presseetikk.

Bestilling av signerte Sidsel Dalen bøker

Nedenfor kan du bestille inbundene og signerte utgaver av bøkene. Frakt på kr 79,- tilkommer uansett antall bøker som bestilles. Bøkene sendes vanligvis i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Close Menu